FORSIDE
OM ADVOKATFIRMAET
ARBEJDSOMRÅDER
FORRETNINGSBETINGELSER
PERSONDATA
MEDARBEJDERE
KONTAKT
JPC ADMINISTRATION APS

Logo
 
 
 
Om Advokatfirmaet
 
Arbejdsområder
Advokatfirmaet Jacob Christoffersen har et højt serviceniveau og beskæftiger sig med de fleste områder indenfor juraen - både i forhold til private og erhvervslivet - fra ejendomshandler og dødsboer til erhvervsret og konkurser. Firmaet har ydermere international erfaring med erhvervsopgaver i bl.a. Europa og Asien og trækker på et bredt netværk af specialister, herunder revisorer og advokatkolleger, som sætter os i stand til at løse komplicerede opgaver.

Altid den bedste rådgivning
Hos Advokatfirmaet Jacob Christoffersen er rådgivningen ærlig og ligefrem og løsningen bliver altid til i samarbejde med klienten. Inden vi rådgiver i de enkelte sager, gør vi meget ud af at sætte os grundigt ind i sagen og lytte til vores klienter. Vores løsningsforslag skal komme klienten mest til gode og sikre at klienten ikke får ubehagelige overraskelser.

Moderne og mobil rådgivning
Advokatfirmaet er en moderne og mobil virksomhed, som yder rådgivning uanset hvor i landet, du befinder dig. Vi har kontorer på Fyn og Sjælland, men kommer gerne til dig, hvis du skulle have behov for det.


 
  Adelgade 90   |   5400 Bogense   |   Telefon: 64 81 11 71   |   E-mail: jacob@adv-jc.dk